Bet365 fogadások az interneten

Claude Puel és Walter Mazzarri kölcsönösen izzó tánsaikkal, só- és borsszőrükkel tévedhetnek egymással. A franciák és az olaszok megosztották azt a különbséget, hogy a Premier League-nél a vezetői debütálásukat jelölték meg, amikor megosztották a pontokat Bet365 egy lövöldözős rajzban, ami mindkét okot adta az optimizmusnak.

A Mazzarri visszanéz az első félidőre. a Watford csapata uralkodott, fizikai képességeiket a játékterv mélyreható megértése jellemezte, amely egy többcélú Bet365 vezetést adott nekik.Az új szentek kezelője egy jobb második félidőt mutatott be, amelyben díjazása határozottan elkötelezte magát egy tisztességes, a Nathan Redmond kiegyenlítője által gyümölcsöket hordozó játéknak.

„csalódást éreztem, mert ma délután Bet365 elvesztettünk két pontot – mondta Puel. „Jó második fele volt sok helyzettel. Az első félidőben nem volt jó, nem játszottunk, nem az a fajta tulajdonságokkal, amit a játékosoktól akarok. De tetszett a reakció a második felében.Láttuk, hogy a játékosok felelősséget vállalnak, és ez érdekes a jövőre nézve. nyer. „Amikor az energia 100% -ában voltunk, úgy játszottunk, mintha azt akarom, hogy a csapataim játsszanak” – mondta. „Az első félidőben Bet365 sokszor bejutottunk a dobozba, és hiányzottunk a fontos esélyek. Még a második félidőben is két vagy három esélyünk volt. ”

Watford megnyitotta a pontozást a kilencedik percben, amikor Nordin Amrabat mély keresztje találta meg Troy Deeney-t, amely egész nap legyőzhetetlen Bet365 fogadások az interneten volt a levegőben. A Watford kapitánya tette, ami természetesen jött, és tökéletesen leállt a büntetőpontra, ahol Étienne Capoue a labdára nyúlt, és a háló tetejére kalapált.A francia játékos első gólja 37 játékban volt, és Mazzarri „nagyon jó teljesítményt” ért el. Facebook Twitter Pinterest Etienne Capoue Watfordot korai ólomra tűzte. Fénykép: Hannah McKay / Reuters

A célt követő 20 perces időtartamra a döntés nem egyezik meg. A szentek nem tudták kezelni a Watford fizikai tulajdonságait, és kétségbeesésükben, hogy Bet365 elkerüljék, hogy kirabolták a labdát, rohanták az elhaladó játékot. A Nathan Redmondot aláíró 11 millió font egy elvesztett fiúnak tűnt egy óriások földjén, míg Dusan Tadic behatolt a játékba.A fél órás jelzés után a Southampton egy kicsit jobban megérkezett, de amikor Steven Davis végre sikerült áttörnie Watford erős, központi védekező háromját, aranyos vágása nem talált csapattársait a hat udvaron vagy annak környékén Southampton félig eltelt idő után újra felerősödött, és hamarosan kiegyenlített, a Bet365 rendkívül flappable Heurelho Gomes segítségével. Végül egy ellentámadás adta Redmondnak lehetőséget arra, hogy az űrbe menjen, és a görög lövés kiválóan elhúzódott a brazil állattartó mellett. A követett saroknak célt kellett volna eredményeznie, mivel Gomes újabb döntést hozott, és a labdát Redmondra rúgta, akinek lövése egy másik sarok felé fordult.Einstein az őrület fogalmának meghatározása, amit Gomes ismételten játszott, újra elkezdett ütni, és ezúttal Redmond nem tévedett, 15 méterről hazatérve.

A játék végül egy patthelyzetbe telepedett, amíg minden a 75. percben a levegőbe vetették. Miután Watford pillanatnyilag magas vonalat tartott, egy Bet365 gyors áthaladó labda látta Shane Long-et, aki Ben Watson-nál futott. A Watford játékos, aki csak 10 perccel korábban lépett be a mezőbe, kedvencnek tűnt, hogy megnyerje a versenyt, de egy pillanatnyi habozás lehetővé tette Long számára, hogy testét a középpályás és a labda közé helyezze.Egy hosszú vontatót követett, Long elment, és Watson kilépett.

Saints 10 férfival szembeni késői nyomást Bet365 gyakorolt, de Redmond látszólagos győztese kizárt, mivel az új ember elhomályosult. Lamela megmenti a pontot az Everton aluljáról. További információ